Cardio nie będę zwiększał, 30 min nie przekroczę. A co do produktów, to raczej standard - białko z WPC, kury, białek jaj, twarogu. Węgle z płatków kukurydzianych, owoców i ryżu, czasem bataty. A tłuszcze z żółtek, wiórek / oleju kokosowego, O3. Półfinał spokojnie będziesz miał myślę, więc.będą wspólne foty :-) A jak nie to na backstage :-)
Hehe też chyba ta ścieżka z tymi ww mi bardziej odpowiada. A co do podejście, to wiem bardzo dobrze, jednak Luki pisał jakiś czas temu, w którymś dzienniku, żeby jednak unikać nabiału w potreningowym i zastanawiałem się czy 200-300ml mleka już się kwalifikuje pod nabiał. Bo wtedy sprawa dotyczyła twarogu.
[...] naklejki na produktach spożywczych. Przykładowo, twaróg domowy GRANI zawiera 8% tłuszczu. Na pierwszy rzut oka wydaje się, że to mało, ale... wartość energetyczna 100 gramów twarogu wynosi 120 kalorii, z czego tłuszcz dostarcza aż 72 kalorie (8% tłuszczu w 100 gramach twarogu stanowi równowartość 8 gramów tłuszczów pomnożonych przez 9 kalorii, co [...]
[...] idealnie jakby była wersja bez przypraw, wtedy można kombinować z posiłkami na słodko, bo ten co mam ewidentnie posiada w sobie zioła prowansalskie , to tak średnio do twarogu czy innych opcji na słodko. 3. Po treningu dzisiaj trochę kombinowania, z kaszką - wyszło nieźle, ale muszę dopracować, bo za słabo wymieszałem i nie do końca mi się [...]
[...] do czasu piwo i zjeść hamburgera w McD". Takie fundametalistyczne poglądy wykreowały pogląd jakoby jednynym słysznym sposobem odżywiania było jedzenie owsianki na wodzie, twarogu z oliwą i ryżu z piersią kurczaka lub lepiej - z argentyńską wołowiną wypasaną lewym bokiem do słońca. Dieta powinna być życiowa, tak by nie trzeba było podchodzić [...]
Dzięki za rady :) co do nabiału to zawsze zjadałam kiedyś twaróg przed treningiem (2 kromki chleba pełnoziarnistego + 100g twarogu chudego z jogurtem i szczypior/koper/rzodkiewka)
[...] takich w których czuć jajo, ale może da się je jakoś "ukryć"... U mnie też niestety występuje problem małej ilości czasu, a jakieś omlety/placki itp. do smażenia czy upieczenia, to już niestety trochę więcej roboty niż pokruszenie twarogu do miski, dlatego zazwyczaj szłam na "łatwiznę" w tej kwestii. No trudno, chociaż spróbuję coś pokombinować.
Pierwsza redu jak mi rozpisales tez szło 130-150g twarogu praktycznie ed i jakoś tez wody nie trzymałem i forma sie poprawiała..nie wiem jakby byłoby przy ilosci 300-400g ale wydaje mi sie że przesadzają z tym twarogiem. Teraz bede probowal na probe nie jesc nabiału i zobacze. Co do szkoleń moglibyście coś zorganizować w środkowej PL [...]